Despre noi

Ce inseamna a folosi un produs ,,Ameco"?
 

Noi, cei de la Ameco, consideram ca incalzirea locuintei dumneavoastra nu trebuie sa reprezinte un lux, insa in vremurile noastre, aceasta necesitate a devenit scumpa si dificila. Crezul afacerii noastre are drept fundament posibilitatea de a reduce costurile intr-un mod eficient si ecologic oferind clientilor confort si calitate.
Firma noastra, una cu capital majoritar elvetian, aduce in Romania cunostinte bazate pe o experienta de mai multi ani in Europa Occidentala si doreste a va prezenta oportunitatile oferite de aceste  produse economice si comode.

 Pe langa eficienta, calitate si confort, dorim sa subliniem sensibilitatea pentru mediu, deoarece produsele respecta cele mai inalte standarde de protectie a mediului.

zero emisii
zero emisii hover
Sensibilitate pentru mediu

Prin utilizarea consecventa a materiilor prime naturale si prin tehnologia noastra inovatoare, implementata cu cele mai moderne procese de productie, oferim iubitorilor de animale de companie, linii de produse inovatoare de marca cu cele mai inalte cerinte de calitate si performanta - fara substante chimice - in beneficiul oamenilor, animalelor si al mediului.

economice
economice hover
Economice

Prin achizitionarea produselor Ameco, nu economisiti doar timp si bani, ci va bucurati de cea mai inalta calitate si confort maxim, la un pret avantajos.  Cumparati produse organice, prietenoase cu mediul inconjurator, direct de la producator cu livrare rapida. Astfel, puteti sa reduceti amprenta ecologica si sa va bucurati totodata de produsele economice, disponibile in locatia dumneavoastra.

materii prime
materii prime hover
Materii prime regenerabile

Ideile functionale inovatoare, stau la baza produselor de succes Ameco, pentru utilizatorii finali. Produsul conceput de echipa Ameco este usor de folosit, simplu, durabil din punct de vedere ecologic, fabricat din materii prime vegetale regenerabile, de calitate superioara.

Idei functionale si inovatoare derivate din tehnologia fibrelor lemnoase AMECO

 

Ca producator si partener de vanzari si tehnologie in diferite tipuri de comert, Ameco Renewable Energy Srl, ofera servicii complete, cu toate masurile necesare referitoare la asigurarea calitatii, marketing, comunicare, vanzari, logistica si este, de asemenea, disponibil ca si asistenta pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri.

AmecoRed
Love
Filozofia

Pe langa produsele ecologice, biodegradabile, noi, cei de la Ameco cream solutii. Viziunea noastra arata la ce ne straduim - Misiunea evidentiaza modul in care dorim sa o realizam. Pentru a urmari aceste doua elemente de baza ale strategiei noastre corporative, avem nevoie de o baza solida, care sa ne sustina viziunea si misiunea si sa ne ajute sa o indeplinim.

Ameco-renewable-Energy
Revolutia energetica este deja prezenta

Cresterea firmei Ameco se bazeaza pe cresterea organica a afacerilor, parteneriatele strategice si achizitii. Succesul economic continuu cu o perspectiva pe termen lung asigura sanatatea financiara si sta la baza cresterii durabile si a inovatiei.

Garantie
Posibilitati

Sansa: Vedem schimbarea intotdeauna ca o sansa, nu ca o amenintare. Constientizare: Provocarile de maine necesita solutii noi. Angajament: Conducem prin actiunile noastre. Promovam comunicarea deschisa, constructiva si schimbul de informatii cu toate partile interesate.

Hipparion
Misiune

Ne gandim la nivel global si actionam la nivel local prin prezenta noastra la nivel european. Lucram cu procese bine definite si sisteme integrate standard. Conducem transformarea catre digitalizare si industria 4.0 in compania si produsele noastre.

Meet our team