Rólunk

Mit jelent egy ,,Ameco" terméket használni?
 

Mi, az Ameconál hiszünk abban, hogy otthona fűtése nem lehet luxus, de napjainkban ez az igény drágává és nehézzé vált. Vállalkozásunk meggyőződése, hogy a költségeket hatékonyan és környezetbarát módon csökkenthetjük, ügyfeleink számára kényelmet és minőséget kínálva.
Többségi svájci tőkére alapuló cégünk több éves nyugat-európai tapasztalaton alapuló tudást hoz Romániába, és szeretné bemutatni a gazdaságos és kényelmes termékek által kínált lehetőségeket.

A hatékonyság, a minőség és a kényelem mellett a környezet iránti érzékenységet szeretnénk hangsúlyozni, mert a termékek megfelelnek a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak. 

zero emisii
zero emisii hover
Környezet iránti érzékenység

A természetes alapanyagok következetes felhasználásával és a legmodernebb gyártási folyamatokkal megvalósított innovatív technológiánkkal az állatbarátoknak innovatív márkás termékcsaládokat kínálunk a legmagasabb minőségi és teljesítménykövetelményekkel - vegyszerek nélkül - az emberek, az állatok és a környezet javára.

economice
economice hover
Gazdaságosság

Az Ameco termékek megvásárlásával nem csak időt és pénzt takarít meg, hanem a legmagasabb minőséget és a maximális kényelmet élvezheti, kiváló áron. Vásároljon bio, környezetbarát termékeket közvetlenül a gyártótól, gyors kiszállítással. Így csökkentheti az ökológiai lábnyomot, és egyben élvezheti a helyileg elérhető gazdaságos termékeket.

materii prime
materii prime hover
Megújuló nyersanyagok

Az innovatív funkcionális ötletek jelentik a sikeres Ameco termékek alapját a végfelhasználók számára. Az Ameco csapata által tervezett termék könnyen használható, egyszerű, környezetbarát, kiváló minőségű megújuló növényi alapanyagokból készül.

Az AMECO farost technológiából származó funkcionális és innovatív ötletek

 

Gyártóként, valamint értékesítési és technológiai partnerként a különféle kereskedelemben, az Ameco Renewable Energy Srl teljes körű szolgáltatásokat kínál, a minőségbiztosítással, marketinggel, kommunikációval, értékesítéssel, logisztikával kapcsolatos összes szükséges intézkedéssel együtt, egyben bármilyen kérdés vagy aggály esetén támogatást nyújt.

AmecoRed
Love
Filozófiánk

Az ökológiai, biológiailag lebomló termékek mellett mi, az Ameco, megoldásokat is teremtünk. Jövőképünk megmutatja, mire törekszünk – A küldetés rávilágít arra, ahogyan meg akarjuk valósítani azt. Vállalati stratégiánk e két alapvető elemének megvalósításához szilárd alapokra van szükségünk, amelyek támogatják jövőképünket és küldetésünket, és segítenek ennek megvalósításában.

Ameco-renewable-Energy
Az Energiaforradalom már jelen van

Az Ameco növekedése az organikus üzleti növekedésen, stratégiai partnerségeken és felvásárlásokon alapul. A hosszú távú perspektívával járó folyamatos gazdasági siker biztosítja a pénzügyi egészséget, és alátámasztja a fenntartható növekedést és innovációt.

Garantie
Lehetőségek

Sansa: Esély: A változást mindig esélynek tekintjük, nem fenyegetésnek. Tudatosság: A holnap kihívásai új megoldásokat igényelnek. Elkötelezettség: Cselekedeteinkkel vezetünk. Elősegítjük a nyitott, konstruktív kommunikációt és információcserét valamennyi érdekelt féllel.

Hipparion
Küldetésünk

Globálisan gondolkodunk és lokálisan cselekszünk európai jelenlétünk révén. Jól definiált folyamatokkal és szabványos integrált rendszerekkel dolgozunk. Vállalatunkban és termékeinkben bevezetjük a digitalizáció és a 4.0 ipar felé történő átalakulást.

Ismerkedjen meg csapatunkkal