Rólunk

Mit jelent egy ,,Ameco" terméket használni?
 

Mi, az Ameconál hiszünk abban, hogy otthona fűtése nem lehet luxus, de napjainkban ez az igény drágává és nehézzé vált. Vállalkozásunk meggyőződése, hogy a költségeket hatékonyan és környezetbarát módon csökkenthetjük, ügyfeleink számára kényelmet és minőséget kínálva.
Többségi svájci tőkére alapuló cégünk több éves nyugat-európai tapasztalaton alapuló tudást hoz Romániába, és szeretné bemutatni a gazdaságos és kényelmes termékek által kínált lehetőségeket.

A hatékonyság, a minőség és a kényelem mellett a környezet iránti érzékenységet szeretnénk hangsúlyozni, mert a termékek megfelelnek a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak. 

zero emisii
zero emisii hover
Sensibilitate pentru mediu

Prin utilizarea consecventa a materiilor prime naturale si prin tehnologia noastra inovatoare, implementata cu cele mai moderne procese de productie, oferim iubitorilor de animale de companie, linii de produse inovatoare de marca cu cele mai inalte cerinte de calitate si performanta - fara substante chimice - in beneficiul oamenilor, animalelor si al mediului.

economice
economice hover
Economice

Prin achizitionarea produselor Ameco, nu economisiti doar timp si bani, ci va bucurati de cea mai inalta calitate si confort maxim, la un pret avantajos.  Cumparati produse organice, prietenoase cu mediul inconjurator, direct de la producator cu livrare rapida. Astfel, puteti sa reduceti amprenta ecologica si sa va bucurati totodata de produsele economice, disponibile in locatia dumneavoastra.

materii prime
materii prime hover
Materii prime regenerabile

Ideile functionale inovatoare, stau la baza produselor de succes Ameco, pentru utilizatorii finali. Produsul conceput de echipa Ameco este usor de folosit, simplu, durabil din punct de vedere ecologic, fabricat din materii prime vegetale regenerabile, de calitate superioara.

Az AMECO farost technológiából származó funkcionális és innovatív ötletek

 

Gyártóként, valamint értékesítési és technológiai partnerként a különféle kereskedelemben, az Ameco Renewable Energy Srl teljes körű szolgáltatásokat kínál, a minőségbiztosítással, marketinggel, kommunikációval, értékesítéssel, logisztikával kapcsolatos összes szükséges intézkedéssel együtt, egyben bármilyen kérdés vagy aggály esetén támogatást nyújt.

AmecoRed
Love
Filozófiánk

Az ökológiai, biológiailag lebomló termékek mellett mi, az Ameco, megoldásokat is teremtünk. Jövőképünk megmutatja, mire törekszünk – A küldetés rávilágít arra, ahogyan meg akarjuk valósítani azt. Vállalati stratégiánk e két alapvető elemének megvalósításához szilárd alapokra van szükségünk, amelyek támogatják jövőképünket és küldetésünket, és segítenek ennek megvalósításában.

Ameco-renewable-Energy
Az Energiaforradalom már jelen van

Az Ameco növekedése az organikus üzleti növekedésen, stratégiai partnerségeken és felvásárlásokon alapul. A hosszú távú perspektívával járó folyamatos gazdasági siker biztosítja a pénzügyi egészséget, és alátámasztja a fenntartható növekedést és innovációt.

Garantie
Lehetőségek

Sansa: Esély: A változást mindig esélynek tekintjük, nem fenyegetésnek. Tudatosság: A holnap kihívásai új megoldásokat igényelnek. Elkötelezettség: Cselekedeteinkkel vezetünk. Elősegítjük a nyitott, konstruktív kommunikációt és információcserét valamennyi érdekelt féllel.

Hipparion
Küldetésünk

Globálisan gondolkodunk és lokálisan cselekszünk európai jelenlétünk révén. Jól definiált folyamatokkal és szabványos integrált rendszerekkel dolgozunk. Vállalatunkban és termékeinkben bevezetjük a digitalizáció és a 4.0 ipar felé történő átalakulást.

Ismerkedjen meg csapatunkkal