Sikertörténetünk részese leszel!

basic page header image
Cumparam Lemne

A kiváló minőségű alapanyag képezi az alapját a fapellet-, állati alom- és brikettgyártási tevékenységünknek. Ez lehetővé teszi számunkra a hatékony feldolgozást és végül a kiváló minőségű termékek gyártását.

Cégünk elsősorban partnereinkkel való szoros együttműködés alapján működik. Felajánljuk és megköveteljük kapcsolatainkban az őszinteséget, tisztességet, és természetesen a jogi normák és rendelkezések betartását. Folyamatosan igyekszünk javítani és fejleszteni eljárásainkat, és hasonló hozzáállást várunk partnereinktől is. Csak így lehet megtalálni a legjobb termékmegoldásokat.
Hosszú évek óta fejlesztünk erős, tartós együttműködést, de örömmel fogadjuk a kéreg nélküli rönk és faapríték lehetséges új beszállítóiknak kéréseit is.

Rönkök beszerzése
Az általunk használt fát fenntarthatóan kezelt erdőkből vásároljuk. Az Ameco Renewable Energy puhafát dolgoz fel, és nagyon kevés, kb. 2% arányban lombhullató fát a teljes feldolgozott mennyiségből.
Nyersanyagokra vonatkozó követelmények és minőségi kritériumok
Alapanyagigényeinket és minőségi kritériumainkat a beszerzési feltételek rögzítik. Kérjük munkatársainkat és beszállítóinkat, hogy tartsák be a magas minőségi szabványokat, mint az FSC, valamint az Európai Parlament és a Tanács 995/2010/EK rendeletét (2010. október 20.) a fát és fatermékeket piaci forgalomba bocsátó piaci szereplők kötelezettségeinek meghatározásáról, valamint a kellő gondosság elvén alapuló rendszer betartását annak érdekében, hogy ne vásároljanak kérdéses forrásból származó fát.
Rendelkezünk a nemzetközileg elismert FSC (Forest Stewardship Council) felügyeleti lánc tanúsítvánnyal.
Az ENplus fapelletekre az EPC (European Pellet Council) szabványoknak megfelelő minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Konkrét beszerzési feltételek
Az alapanyagra / biomasszára vonatkozó feltételek
Eredet/specifikációk Fatípus Fafajták Hossz (m)

Csúcsátmérő(cm)
Kerekfa Lucfenyő/Fenyő/Erdeifenyő 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 8-65
Tűzifa,
Kéreg nélküli faapriték és

Tűlevelű fűrészpor
Keményfa max. 4 1-80, 1-65Az Ameco Renewable Energy faellátási politikája
Az Ameco Renewable Energy számára a fenntarthatóan kezelt erdők a legfontosabb prioritások. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden megvásárolt faanyagot felelősségteljesen, fenntartható módon kezelt erdőkből vágták ki.


Kapcsolattartás:


Vartolomeu GAFTONE
             erdőmérnök
S.C. AMECO RENEWABLE ENERGY S.R.L.
Joseni 1, jud. Harghita
M: +40 757 572 105
Tel: +40 266 363 457
E-mail: vartolomeu.gaftone@ameco.ro
Web: www.ameco.ro
Adószám: RO 18630351
Cégjegyzékszám:  J19/372/2006

Műszaki beszerzések
A partnerekkel való lehető legjobb együttműködés a közös sikerünk titka.

A partnereinktől vásárolt termékek és szolgáltatások minősége és megbízhatósága közvetlenül befolyásolja gyártási folyamatainkat és az igényes vásárlóink számára kínált fatermékeket szerte a világon.

Hatékony és fenntartható megoldásokat keresünk a gyártási folyamatok optimalizálására, fogyóeszközök, berendezések, alkatrészek és szolgáltatások beszerzésével román és külföldi beszállítóktól egyaránt.
A műszaki beszerzési csapat mindig megbízható partnereket és hosszú távú együttműködéseket keres, amelyek garantálják a termékek és szolgáltatások legjobb minőségét.