SZÁLLÍTÁS ÉS VISSZAKÜLDÉS

basic page header image
Conditii de livrare

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ


Amennyiben a kézbesítés az AMECO RENEWABLE ENERGY SRL által engedélyezett futárcéggel történik, és a csomag sérülten érkezik meg, a vevő a csomag átvételekor kötelezően felkéri a futárt jegyzőkönyv felvételére, amelyben rögzíti a sérülést a csomag átvételekor. Ellenkező esetben semmilyen felelősséget nem vállalunk.
o    Ha más fuvarozót részesít előnyben, ez csak a termék teljes előlegének kifizetése esetén lehetséges. Ebben az esetben a szállítás szigorúan saját felelősségére történik.
o    Cégünk garantálja a megrendelt tartozékok kiszállítását a megrendelő és a cég értékesítési csapata által közös megegyezéssel megállapított határidőn belül. A nem időben leszállított tartozékok esetén, októl függetlenül, az Ameco.ro késedelmi, esetlegesen kellemetlenségekért okozott kártérítést fizet a nem időben leszállított tartozékok értékének napi 1%-ának összegben. A kártérítés összege nem haladhatja meg a szóban forgó tartozékok értékét. Ha a késedelem meghaladja a 30 munkanapot, a rendelést INGYENESEN kézbesítjük, és az ennek megfelelő értéket legfeljebb 5 munkanapon belül teljes egészében visszatérítjük a vásárlónak, vagy felhasználható a következő, Ön által választott megrendelésnél.
o    Ha rendelése 14 óráig megérkezik, a termékek még aznap kerülnek kiszállításra, másnapi kézbesítéssel. A 14 óra után beérkező rendelés másnapi feladását jelenti.
o    A szállítás, valamint a szakszerűtlen kezelés miatt megsérült árukról a kiszállítóval együtt a termék átvételekor jegyzőkönyvet kell felvenni a sérülések megállapításáról. Ellenkező esetben semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Ha bármilyen kérdése van a szállítmányozással kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a 0266-363- 457-es telefonszámon, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@ameco.ro címen - vagy közvetlenül az ügyfeleknek szóló webhely chat ablakában


Ha a visszaküldött terméken sérült vagy hiányos csomagolás, kopás, karcolás, ütés, áramütés, hiányzó tartozékok, hiányzó jótállási jegyek láthatók, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a visszaküldés elfogadása mellett döntsünk, vagy annak értékéből bizonyos összeget levonjunk. Visszaküldések ismétlődését visszaélésszerűnek tekintjük és fenntartjuk a jogot, hogy elfogadásukat megtagadjuk.

Továbbá minden kapcsolódó visszaküldési költség (szállítási költség stb.) teljes mértékben a Vevőt terheli. A termék szállításával kapcsolatos részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

 

 

30 napos visszaküldési jog

A szolgáltatás igénybevételéhez Önnek legkésőbb a számla kiállítását követő 30. naptári napon be kell jelentenie, és a visszaküldési nyomtatványt a benne kért összes adattal kitöltenie - ezt a nyomtatványt kérjük az értékesítési osztálytól igényelje.

Egyben a termék(ek)nek kifogástalan állapotúnak, valamint sértetlen csomagolásban kell lennie(ük) (nem tekinthető sérült csomagolásnak a megfelelően kibontott csomagolás és eredeti állapotában való újracsomagolás).

Ha a visszaküldött terméken sérült vagy hiányos csomagolás, kopás, karcolás, ütés, áramütés, hiányzó tartozékok, hiányzó jótállási jegyek láthatók, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a visszaküldés elfogadása mellett döntsünk, vagy annak értékéből bizonyos összeget levonjunk, mely összeget az okozott károk felmérése után közöljük.

Visszaküldések ismétlődését visszaélésszerűnek tekintjük és fenntartjuk a jogot, hogy elfogadásukat megtagadjuk.

Továbbá minden kapcsolódó visszaküldési költség (szállítási költség stb.) teljes mértékben a Vevőt terheli. A termék szállításával kapcsolatos részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Az öngyújtó, pellet vagy állatoknak szánt alom típusú termékek visszaküldésére kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.