AMECO PRÉMIUM Pellet

Ár
1 300,00 RON
Peletii premium ai firmei AMECO
Egységár/kg
1,333 RON/ 1 Kg (20 Ron/Sac de 15 kg)
Peleti-Ameco-Premium-15kg.jpg
Peleti-Ameco-Premium-15kg-2.jpg
Peleti-Ameco-Premium15kg-3.jpg
Ameco-Pellet-Green-Energy
Ameco-Pellets
PREMIUM PELLET AMECO-TÓL-15 KG

Mi az AMECO Renewable Energy-nél kiváló pelletet gyártunk a független szakértők által meghatározott minőségi szabványoknak megfelelően, kizárólag tiszta természetes fából az ENplus A1 szabványnak megfelelően.

 

Opinia clientilor:
Átlag: (szavazat)

Üdvözöljük az Ameco zöld energiaforrások világában – nagyszerű, hogy eljutott hozzánk!

Mi, az Ameconál hiszünk abban, hogy otthona fűtése nem lehet luxus, de napjainkban ez az igény drágává és nehézzé vált. Vállalkozásunk meggyőződése, hogy a költségeket hatékonyan és környezetbarát módon csökkenthetjük, ügyfeleink számára kényelmet és minőséget kínálva.
Többségi svájci tőkére alapuló cégünk több éves nyugat-európai tapasztalaton alapuló tudást hoz Romániába, és szeretné bemutatni a gazdaságos és kényelmes termékek által kínált lehetőségeket.


Mit jelent egy "Ameco" terméket használni?


A hatékonyság, a minőség és a kényelem mellett a környezet iránti érzékenységet szeretnénk hangsúlyozni, mert a termékek megfelelnek a legmagasabb "EN PLUS" környezetvédelmi szabványoknak.
A pelletgyártás lehetőséget kínál a mezőgazdaságból és erdőgazdálkodásból származó hulladék felhasználására. A puhafa fűrészpor és faforgács (luc, fenyő, stb.) speciális berendezéssel megtisztításra/hámozásra kerül, majd szárításra, zúzásra, préselésre és csomagolásra
A forma stabilitását a fában lévő lignin és egy természetes kötőanyag hozzáadásával érjük el.
A gyártási folyamat vegyszerek használata nélkül történik. Megfelelő préselés mellett a pellet magas fűtőértéket kap, és ideális alternatívát jelent az olajnak és a földgáznak.
Az 1990-es évek végén igazi pellet-boom kezdődött Európában. Eredetileg piaci résnek szánt, de mára egyre több háztartás és cég támaszkodik a pelletre, és értékelni tudja ezt az olcsó és fenntartható fűtési formát.
Mi az AMECO Renewable Energy-nél kiváló pelletet gyártunk a független szakértők által meghatározott minőségi szabványoknak megfelelően.


Itt elsősorban a fapellet alábbi előnyeiről beszélünk:


Az automatikus adagolásnak köszönhetően a pellet könnyen használható.
A szükséges tárolóhely megfelel a kőolajéval.
A pelletek szárazakk és könnyen szállítható.
A fapellet megújuló, fenntartható, szén-dioxid-semleges és környezetbarát termék.
A pellet a jelen és a jövő üzemanyaga: kényelmes, ártalmatlan és egész évben elérhető. A pellet kályhák modern és hasznos fűtési formák. Pelleteink gyártásához csak kezeletlen fűrészport és faforgácsot használunk.

A pellet előnyei


A pellet fűtési rendszerek alkalmazása több szempontból is előnyös:
Tűz elleni garancia:


A pellet kazán működése kényszerhuzatú égetésre van kialakítva.
Ez a technológia garantálja otthona tűz elleni védelmét, mert áram nélkül a láng néhány másodperc alatt kialszik.
Kényelem garancia:

  • A pellet tüzelésnek nagy önállósága van, a fatüzelésű kazán tulajdonosa extra komfortot élvez;
  • Tekintettel arra, hogy a pelletrendszerek nagyon magas hatásfokkal rendelkeznek (85% és 97% között) és a pelletek nagyon alacsony hamutartalmúak, használatuk tisztább és egyszerűbb, mint a fával történő fűtés.
  • Az égés nagyon kevés füstöt bocsát ki. 
  • Nem szükséges nagy hely a pellet tárolására, mindig lehet vásárolni néhány zacskót, és a csomagolásnak köszönhetően a szállítás nagyon egyszerű, alacsony költségek mellett.
  • Nem igényel előkészítést, mint a fa esetében.

A hatékonyság garanciája:


A pelletrendszerek alacsony energiafelhasználásúak, vezeték nélküli szobatermosztátra vagy telefonra csatlakoztathatók, hatékonyabbá téve az égést és a fűtést a kívánt hőkomfort elérése érdekében a legkedvezőbb költségek mellett. Ön majd be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet, így a kazán működése az Ön igényeihez igazodik.

Kézleten
AMECO PREMIUM pellet 15 kg-os zsákokban
EZ A TERMÉK KÉMIAI ADALÉKANYAGOK ÉS KÉREG NÉLKÜL KÉSZÜL, FŰRÉSZPORBÓL ÉS FRISS FAFORGÁCSBÓL KÉSZÜL.
ameco-logo150.png

Ökológiai termék:

A fosszilis tüzelőanyagokkal ellentétben a pellet szénsemleges, ami azt jelenti, hogy elégetve nem bocsát ki CO2-t. A pelletfűtés hozzájárul a környezet jólétéhez.


Kedvező ár: Az AMECO pelletek sokkal olcsóbbak, mint a fosszilis tüzelőanyagok
Helytakarékosság: Bár nagy az energiasűrűségük, a pelleteknek kis tárolóhelyre van szükségük. Az olajtartályhoz használt kamra könnyen pellettároló kamrává alakítható.
Piaci kereslet: A pelletfűtést számtalan európai országban népszerűsítik, így Ausztriában, Németországban, Olaszországban stb.


A csomagolás típusai:

15 kg-os zsákok
1250 kg-os zsákok, úgynevezett "nagy zsákok"
Törékeny pellet tartályokban való építkezéshez
A szállítójárművek által szállítható maximális súly 23,4 tonna zsákba csomagolt pellet vagy 22,8 tonna "nagy zsákokba" csomagolt pellet.

 

Műszaki adatok:

Ez a termék kémiai adalékanyagok és kéreg nélkül készül, fűrészporból és friss faforgácsból készül.


HP5 fapellet 6 mm átmérővel
A pellet fűtőértéke kb. 18 Mj/Kg
Páratartalom: <10%
Alacsony hamutartalom: <0,7%
EN plus, a pelletre szerezhető legjelentősebb tanúsítvány!