AMECO PREMIUM Raw Power Hidraulikus Brikett

Ár
0,00 RON
Ameco-Brichete-Mecanice-BAnner
Brichete-Rumegus-Ameco-Mecanic_0.jpg
Brichete-Rumegus-Ameco-Mecanic-2.jpg
Brichete-Rumegus-Ameco-Mecanic-10-kg.jpg
Brichete-Rumegus-Mecanic-Rasinoase.jpg
Brikett.jpg
Brichete-Mecanice-Ameco
AMECO PREMIUM Raw Hidraulikus Brikett

A fűrészpor brikettet egyre gyakrabban használják fűtési rendszerekben, különösen cserépkályhák és svéd kályhák esetében. A fabrikettek különböző formájúak: körköröstől a téglalap és nyolcszögletűekig.

Opinia clientilor:
Átlag: (szavazat)

Üdvözöljük az Ameco zöld energiaforrások világában – nagyszerű, hogy eljutott hozzánk!

Mi, az Ameconál hiszünk abban, hogy otthona fűtése nem lehet luxus, de napjainkban ez az igény drágává és nehézzé vált. Vállalkozásunk meggyőződése azon a lehetőségen alapszik, hogy költségeit hatékonyan és környezetbarát módon csökkenteni tudjuk, ügyfeleink számára kényelmet és minőséget kínálva.
Többségi svájci tőkére alapuló cégünk több éves nyugat-európai tapasztalaton alapuló tudást hoz Romániába, és szeretné bemutatni Önnek az Ameco gyártó gazdaságos és kényelmes termékei által kínált lehetőségeket.

A fűrészpor brikett nagyobb, mint a pellet. Fűrészporhoz és faforgácshoz hasonlóan használják.
A gyártási folyamat annyiban különbözik a pelettéktől, hogy akár 40-50% keményfát (bükk, stb.) is hozzáadhatunk az alkatrészükhöz, jóval magasabb kalóriaértéket érve el.
A fűrészpor brikettet egyre gyakrabban használják fűtési rendszerekben, különösen cserépkályhák és svéd kályhák esetében. A fabrikettek különböző formájúak: körköröstől a téglalap és nyolcszögletűekig.
Ökológiai égés


A modern tüzelőrendszerek, mint például a pellet és az öngyújtók könnyen vezérelhetők és teljesen automatizálhatók. Optimalizált égési folyamat jellemzi őket, amely korlátozza a szén- dioxid-kibocsátást, így környezetbarát termékek.


A csomagolás típusai:


10 kg-os zsákok egyenként
1200 kg-os raklap
A maximálisan szállítható tömeg 22,8 tonna, azaz 19 raklap

Nincs készleten
AMECO PREMIUM Raw Power Öngyújtók
100%-ban kezeletlen lucfenyőből, fenntartható alapon.
ameco-logo150.png

Használati korlátozás:

Az Hidraulikus Brikett égetés közben kiterjed, ezért a kályhát nem kell túltölteni.

Égés közben ne használjon benzint, alkoholt vagy más gyúlékony folyadékot az öngyújtók körül. Nedvességtől védendő. Műszaki adatok Szénsemleges termék ami a széndioxid kibocsátásokat illeti Fűtőérték 4.9 - 5.2 kWh/kg.