TRANSPORT SI RETUR

basic page header image
Conditii de livrare

INFORMATII DE LIVRARE


In cazul in care livrarea se face cu o firma de curierat agreat de AMECO RENEWABLE ENERGY SRL, iar coletul ajunge deteriorat clientul va solicita in mod obligatoriu curierului intocmirea unui proces verbal in care sa se semnaleze dauna in momentul preluarii coletului. In caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.
o    In cazul in care preferati un alt transportator, e posibil doar in cazul in care se plateste integral in avans produsul. In acest caz, transportul se face strict pe raspunderea dumneavoastra.
o    Firma noastra garanteaza livrarea accesoriilor comandate la termenele stabilite de comun acord de catre client si echipa de vanzari a societatii. In cazul accesoriilor nelivrate la timp, indiferent de cauza, Ameco.ro acorda despagubiri de intarziere, eventuale neplaceri cauzate, in cuantum de 1%/zi din valoarea accesoriilor nelivrate la timp. Cuantumul despagubirii nu poate depasi valoarea accesoriilor in cauza. Daca intarzierea depaseste 30 de zile lucratoare comanda se livreaza GRATUIT iar contravaloarea va fi rambursata clientului in totalitate in termen de maxim 5 zile lucratoare sau se poate utiliza la urmatoarea comanda la alegere.
o    Daca comanda dumneavoastra va fi transmisa pana la ora 14, expediere produselor se va face in aceeasi zi, cu livrare ziua urmatoare. Comanda primita dupa ora 14, implica expedierea comenzii a doua zi.
o    Pentru bunurile deteriorate din cauza transportului precum si a manipularii gresite trebuie intocmit un proces verbal in momentul predarii produsului, impreuna cu agentul livrator ca urmare a constatarii acestor daune. In caz contrar nu ne asumam nici un fel de raspundere.
Pentru orice intrebari in legatura cu o expediere va rugam sa ne sunati la 0266-363-457, sa ne contactati pe e-mail, info@ameco.ro -  sau direct in fereastra de chat de pe site-ul destinata clientilor.


In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.In cazul in care se tot repeta aceste retururi, le vom considera abuzive si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea acestora.

De asemenea, toate cheltuielile de retur aferente (costuri de transport etc.) sunt suportate in intregime de catre Cumparator.  Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

 

 

30 De Zile drept de retur

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, e nevoie sa ne anuntati cel tarziu in a 30-a zi calendaristica dupa data emiterii facturii, si sa aveti formularul de retur completat cu toate datele solicitate in acesta - va rugam solicitati acest formular de la departamentul vanzari.

De asemenea produsul(ele) trebuie sa fie in stare perfecta, cat si ambalaj nedeteriorat (nu se considera ambalaj deteriorat, ambalajele desfacute corespunzator si reambalate in starea initiala).

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul in care se tot repeta aceste retururi, le vom considera abuzive si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea acestora.

De asemenea, toate cheltuielile de retur aferente (costuri de transport etc.) sunt suportate in intregime de catre Cumparator. Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

Pentru returnarea produselor de tip, brichete, peleti sau asternut pt animale va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.